Grace (2022)

Az októberben megjelent Out Of The Cave albumuk Grace című számához készített fekete-fehér, grunge-os klipet az ék Lippai Balázzsal.

ék_Grace

Az Out Of The Cave igazolja az erőfeszítést, hiszen egy alaposan átgondolt-kidolgozott, egyben igen hangulatos és kifejezetten szépen megszólaló lemez lett; leginkább visszafogott, helyenként az elektronikával is kacérkodó rockzene, amelynek most az egyik húzószáma kapott fekete-fehér, művészi kivitelezésű klipet. 

ék_Grace

„Úgy emlékszem, hogy amikor a dal született, minden olyan megfoghatatlannak tűnt az életben és a zenekaron kívül, nem igazán tudtam semmire biztos pontként tekinteni. Sokáig nem is tudtam, hogy miről vagy kinek szól ez a dal, csak azt, hogy nagyon könnyen született egy próbán és a szöveg is adta magát. A munkacíme beteg Beatles volt” – mondta Lee Olivér, az ék énekes-gitáros frontembere. „Nagyon régóta szerettünk volna egy Lippai Balázs-klipet, nem volt kérdés, hogy őt kérjük meg a rendezésre. Még csak azt sem tudtuk, hogy melyik dalra szeretnénk videót, a választást is rá bíztuk, mint ahogy mindent. Teljesen konkrét víziója volt, amitől eleinte – őszintén – egy kicsit megijedt mindenki, de elég hamar felfogtuk, hogy nekünk az ő terepére nincs jogsink, és ami az ötletek szintjén szokatlannak tűnt, azt valójában rosszul képzeltük el, így maradt a vegytiszta bizalom felé. A végeredmény nekem visszaigazolta ezt, imádom ezt a klipünket!”