Mindent a semmiből

Lugosi Daniról köztudott, hogy maga készíti a dalait, és ő maga is rögzíti illetve keveri is azokat. Így volt ez a most megjelenő nyolcszámos anyaggal is, ami nem csak egy sima lemez:

“Az album egy nyolc számból álló kiállítás, sok különböző darabbal. Értsük úgy, hogy szobrok, képek, vetítések, 3D art, fotók, installációk, amelyek külön részek, mégis egyet alkotnak. A nyolc dalban van klasszikus darab, pop-rock, elektronikus dub, keverve kortárs jazz elemekkel, grunge, synthwave, hip-hop, rap és trap is. Szerettem volna készíteni valami teljesen mást, mint amit manapság lemeznek hívnak. Egy történetet akartam többféle eszközön keresztül bemutatni. Sok segítségem is volt, az említett Agócs Mártonon kívül Takács Vilkó, Monostori Kata és a zeneipar leghíresebb roadja Bygyó is részt vett a munkában. Mindenki a maximum felett teljesített, néha még saját magukat is meglepve”

– mondta Lugosi és hozzátette, egyet kivéve minden szerzemény a hálószobájában született, lett felvéve és keverve is, mindent ő maga egyedül intézett, de tanulva ebből, lehet, hogy máskor átadja a stafétát hangszereseknek, mert fárasztó volt a teljesen önálló munka.