Szólok, hogyha elfelejtenél

Az Aurevoir. indította útnak az idei Szelaví! hírét. A fiúk az Iharos-völgybe –, színpadot építettek, meghívták a barátaikat, rajongóikat, és egy nagy privát buli keretében adták elő a fesztivál himnuszát.

Eddig mindig egy picit belső körös videóklipek születtek, amelyekben csak mi szerepelünk. Tulajdonképpen öncélú, művészet a művészetért videóklipek. Azt akartuk, hogy képen is meg tudjon jelenni végre, hogy mi alapvetően a fesztiválon élünk. A zenekarnak nem a stúdiófelvétel az otthonos közeg, hanem a színpadi jelenlét. Ezt fogja tükrözni a klip is. – mesélte Fejér Mihály

A zenekar több különféle ötlettel is előrukkolt már az évek során, de most kiemelték, hogy időről időre szeretnek visszatérni ahhoz a valós hangszereléshez, zenei vonalhoz, ami a színpadon is meg tud szólalni. A mostani daluk egy romantikus szám, amely a fesztiválon két ismeretlen közt fellángoló szerelemről mesél. Bár ez a dal könnyedebb formát öltött, Agócs Márton elmondta:

Ahogy öregszünk és változunk, ahogy kezdjük megunni magunkat, szükségszerű, hogy jönnek folyamatosan az új kísérletek, az új hangzások és ötletek. Eddig egészségesen tudott a kettő együtt működni – a kísérletezés és a bevált dolgok.